workshops
Tekenen & schilderen

Vrijgezellen & creatieve workshops
 

Bekijk hier het aanbod aan creatieve workshops voor volwassenen en workshops voor tijdens een vrijgezellenfeest. Het zijn leerzame en excited workshops, waarbij een unieke beleving voorop staat. Heb je iets in gedachten en staat het hier niet tussen? Geen probleem! Ik kan een workshop speciaal ontwerpen naar je wensen.  Wil je meer weten over  portret leren tekenen of creatieve workshops voor kinderen? Klik dan op één van de andere buttons hier boven!

Design je eigen t-shirt
 

Creeër je eigen toffe en unieke kledingstuk met deze workshop! Je gaat aan de slag met een blanco T-shirt en textielverf, maar voordat we beginnen krijg je inspiratie in allerlei verschillende stijlen en ga je eerst aan de slag op papier met jouw ontwerp. Is het een afbeelding, logo of een boodschap dat je gaat bedenken? Het kan allemaal! De Design je eigen T-shirt workshop is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Workshop Affirmatie schilderen 
 

Ga tijdens deze workshop aan de slag met jezelf en jouw gedachtes. Dit is een persoonlijke schilderworkshop op een canvas, waarbij je reflecteert wat jouw dagelijkse negatieve gedachtes zijn en leer hoe je dat kan omdraaien met de power van positieve affirmaties. Je bent en doet wat je denkt. Welke positieve eigenschappen zou je willen versterken? Of zou je überhaupt in je leven willen roepen? Het concreet op canvas zetten en het visualiseren ervan is de eerste stap naar verandering. Naast dat deze workshop heel erg ontspannen werkt, geeft het je ook de tools for positive change.

Workshop kist schilderen 
 

Ga tijdens deze workshop aan de slag met jezelf en jouw gedachtes. Dit is een persoonlijke schilderworkshop, waarbij je reflecteert wat jouw dagelijkse negatieve gedachtes zijn en leer hoe je dat kan omdraaien met de power van positieve affirmaties. Dit is een workshop waarbij je een houten kist in de vorm van een boek gaat personaliseren. In het kistje bewaar je dagboek notities, to do lijst en een overzicht van positieve affirmaties die je dagelijks wilt gaan toepassen. Je bent en doet wat je denkt. Welke positieve eigenschappen zou je willen versterken? Of zou je überhaupt in je leven willen roepen? Het concreet op canvas zetten en het visualiseren ervan is de eerste stap naar verandering. Naast dat deze workshop heel erg ontspannen werkt, geeft het je ook de tools for positive change.

Vrijgezellen schilderworkshop 
 

Het vrijgezellenfeest staat op de planning en wat voor leuks ga je allemaal regelen voor die dag? Iets wat ontzettend tof is om te doen is een creatieve schilderworkshop volgen met bubbels & muziek erbij! Zo kan je een schilderworkshop aanvragen met een real life naaktmodel. Als je liever geen naakte man voor je neus hebt staan kan je ook de kunstzinnige kant op. Namelijk een schilderworkshop waarbij je het beroemde en naakte standbeeld 'David' van de schildermeester Michelangelo naschildert. Geef ook je eigen creatieve twist aan je schilderij! Leer tijdens deze workshop eerst hoe je de verhouding van het lichaam moet tekenen en hoe je daarna een zo goed mogelijke schets op het canvas zet, voordat de acrylverf word uitgedeeld.