top of page

workshops
Tekenen & schilderen

Vrijgezellen & creatieve workshops
 

Bekijk hier het aanbod aan creatieve workshops voor volwassenen en workshops voor tijdens een vrijgezellenfeest. Het zijn leerzame en excited workshops, waarbij een unieke beleving voorop staat. Heb je iets in gedachten en staat het hier niet tussen? Geen probleem! Ik kan een workshop speciaal ontwerpen naar je wensen.  Wil je meer weten over  portret leren tekenen of creatieve workshops voor kinderen? Klik dan op één van de andere buttons hier boven!

Design je eigen t-shirt
 

Creeër je eigen toffe en unieke kledingstuk met deze workshop! Je gaat aan de slag met een blanco T-shirt en textielverf, maar voordat we beginnen krijg je inspiratie in allerlei verschillende stijlen en ga je eerst aan de slag op papier met jouw ontwerp. Is het een afbeelding, logo of een boodschap dat je gaat bedenken? Het kan allemaal! De Design je eigen T-shirt workshop is zowel geschikt voor kinderen als voor volwassenen.

Workshop Affirmatie schilderen 
 

Ga tijdens deze workshop aan de slag met jezelf en jouw gedachtes. Dit is een persoonlijke schilderworkshop op een canvas, waarbij je reflecteert wat jouw dagelijkse negatieve gedachtes zijn en leer hoe je dat kan omdraaien met de power van positieve affirmaties. Je bent en doet wat je denkt. Welke positieve eigenschappen zou je willen versterken? Of zou je überhaupt in je leven willen roepen? Het concreet op canvas zetten en het visualiseren ervan is de eerste stap naar verandering. Naast dat deze workshop heel erg ontspannen werkt, geeft het je ook de tools for positive change.