top of page

workshops
Tekenen & schilderen

Workshop Portret maken
 

Hoe maak je een portret of een lichaam in verhouding? Tijdens mijn workshops leer ik je d.m.v. een goed onderbouwende uitleg en met handige tips and tricks zoals o.a. hulplijnen hoe jij het beste portretten en het lichaam kan tekenen. Het gezicht en ons lijf hebben een aantal symmetrie regels en zodra je die volgt leer je heel gemakkelijk mensen tekenen!

De workshop portret tekenen is vanaf 8 jaar en beginners van elke leeftijd.

Wil je meer weten over uiteenlopende, creatieve en leerzame workshops voor kinderen, vrijgezellen workshops of creatieve workshops voor volwassenen? Klik dan op één van de andere buttons hier boven!

Hoe zit het met licht, schaduw en blenden? Leer je materialen kennen en werk van licht naar donker. Deze workshops zijn vanaf 8 jaar tot beginners van elke leeftijd. Binnen één les van een uur krijg je al de basis mee van het gezicht of het lijf. Ik bied ook een 10-weekse cursus aan waarvan elke week de focus ligt op een nieuw onderdeel.

 

De workshops starten vanaf 8 tot maximaal 30 kinderen en voor 17,50 euro per kind vanaf 8 jaar. Voor volwassenen is het 27,50 euro per persoon. De duur van de workshops variëren gemiddeld van 1 tot 2,5 uur. Wilt u een dagdeel boeken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Zit u bij een organisatie of neemt u contact op vanuit het onderwijs? 

Neem dan vrijblijvend contact op voor een offerte met een ander tarief bepaling.

bottom of page