top of page
pose Tess.jpg

TESS

De portretten van Tess passen in de Nederlandse traditie van de portretkunst, maar hebben altijd een eigen twist. Het zijn realistische olieverf schilderijen of tekeningen met vaak een abstracte of gedecoreerde combinatie. Het thema is keer op keer de mens en de behoefte om zich te decoreren of de uiting van een gedrag verwerkt in een portret.

''Ik haal voldoening uit het versieren van het gelaat dat te maken heeft met de mens zelf'. Het werk reflecteert de schoonheid en de vrouwelijkheid van onze diverse etnische maatschappij.''

Naast vrij werk in de vorm van een schets, aquarel of olieverf schilderij, maakt ze met regelmaat portretten in opdracht. Zo kan je een bijzonder en uniek portret laten schilderen of tekenen van jezelf of voor een ander met of zonder toevoegingen.

Jaarlijks houd ze exposities of is Tess te vinden op kunstbeurzen zoals Affordable Art Fair of First Art Fair.

Schrijf je in voor nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de events! 

Tess geeft wekelijks uiteenlopende, creatieve workshops aan kinderen en volwassenen, privé tekenles of verzorgt schilderworkshop voor een vrijgezellenfeest.

 

Naast dat is ze ook werkzaam als ervaren make-up artist voor fotoshoots, particulier voor events, het geven van Masterclasses en verzorgt ze bruidsmake-up. Ze heeft jarenlang gewerkt voor MAC Cosmetics en Tess werkt nog steeds uitsluitend met de producten van MAC.

Zo maakt ze haar naam waar en is ze net even 'ANDERS'.

bottom of page