top of page

workshops
Tekenen & schilderen

 Workshops kinderen 
5 t/m 12 jaar

 

Bekijk hier het complete aanbod aan creatieve workshops voor kinderen. Het zijn leerzame lessen, waarbij kinderen een stukje geschiedenis mee krijgen, leuke feitjes, video's en creatieve teken, knutsel en schilderopdrachten. Wil je meer weten over  portret leren tekenen, vrijgezellen workshops of creatieve workshops voor volwassenen? Klik dan op één van de andere buttons hier boven!

Walt Disney
 

Tijdens deze workshop leer je de achtergrond van Walt Disney d.m.v. informatie, video's en leuke feitjes. Wist jij al dat de allereerste tekenfilm van Disney is uitgekomen in het jaar 1928? Hoe zat zo'n tekenfilm in elkaar? Leer er alles over tijdens deze workshop.Teken de icoon Mickey mouse stap voor stap na met handige tools zoals o.a. hulplijnen! Geef daarna een creatieve draai aan jouw Mickey om het persoonlijk te maken. 

Mijn droomhuis
 

Wat was vroeger jouw droomhuis? Tijdens deze workshop ga je op een creatieve ontdekking waarvan je je fantasie erop los kan gooien! Woon jij op een wolk in een suikerspin huis? Of juist in een onderwaterkasteel? Misschien ziet jouw droomhuis er wel uit als een voetbal met tientallen ramen! Teken outside the box en laat je verrassen.

Stilleven
 

Ga goed kijken en ontdekken tijdens een stilleven maken. Deze workshop leer je om na te bootsen dat je daadwerkelijk voor je ziet. Met een stilleven denk je vaak aan voorwerpen zoals bloemen, fruit, servies en boeken. Dat waren de favoriete items vroeger van de grote meesters! Geef er een twist aan door er iets heel erg moderns tussen te plaatsen.

Stopmotion
 

Ready, set & action! Kies voor deze super coole workshop waarbij je zowel iets creatief tekent en bouwt als dat je digitaal aan de slag gaat. Wist jij dat stop-motion als eerst werd gebruikt bij films, voordat ze alles konden omtoveren op de computer? Jurassic Park was de eerste film waarvan ze een combinatie van stop-motion en de computer hebben gebruikt. Sindsdien zijn special effects geboren van elke soort film daarna. Wist jij al dat je 12 net verschillende foto's nodig hebt om 1 seconde beeld soepel te laten bewegen? Ontdek meer!

Deze workshop kan versnelt binnen 4 uur of verdeeld over 8 lessen.