top of page

Deze opwindende collectie schilderijen betreedt de schitterende wereld van cosmetica, schoonheid en zelfexpressie. De kunstenaar, met een rijke geschiedenis als make-up artist voor een van de meest vooraanstaande merken, brengt haar eigen creatieve visie tot leven in deze prachtige werken.

Met ogen vol verwondering keek ze van jongs af aan naar de pracht en praal, als een ekster reagerend op glitter en glans. Haar inspiratie vloeit ook voort uit de magie van films zoals bijvoorbeeld de zeemeerminnen van Hook 1991 en de wereld van Haute Couture, waarin de grenzen van verbeelding worden verlegd.

Elk schilderij viert de kleurrijke diversiteit van vrouwen en benadrukt de schoonheid van verschillende etnische achtergronden. De make-up looks en sieraden in de werken zijn geïnspireerd door eigen creaties en persoonlijke ervaringen.

De collectie is een levendige viering van de kracht, schoonheid en creativiteit van de vrouw. Het schittert met sprankelende details en nodigt de kijker uit om de glinsterende wereld van zelfversiering en glamour te omarmen.

bottom of page