top of page

 portret laten maken

Bent u op zoek naar een uniek en persoonlijk kunstwerk dat de schoonheid van het moment vastlegt? Bij Tess draait alles om het creëren van prachtige portretten die uw herinneringen tot leven brengen, of het nu gaat om een geliefde, een relatiegeschenk of een huisdier. Als een gepassioneerd en toegewijd individuele kunstenaar, lever ik hoogwaardige olieverfschilderijen en getekende portretten die met liefde en aandacht zijn vervaardigd.

Wat maakt mijn werk bijzonder:

• Unieke maatwerk: Elk portret wordt persoonlijk gemaakt om uw visie volledig tot uiting te brengen. Ik werk nauw samen met u om ervoor te zorgen dat elk detail aan uw verwachtingen voldoet.


• Mijn toewijding: Als solokunstenaar zet ik me volledig in voor het leveren van kunstwerken van de hoogste kwaliteit. Elk schilderij en elke tekening weerspiegelt mijn passie voor mijn vak.


• Materialen van de hoogste kwaliteit: Ik gebruik alleen de beste materialen, of het nu gaat om premium olieverf of professionele tekenbenodigdheden, om ervoor te zorgen dat uw portret een waardevol kunstwerk wordt.


• Persoonlijke service: Ik hecht veel waarde aan uw tevredenheid en werk nauw met u samen gedurende het hele creatieve proces, zodat uw kunstwerk een blijvende herinnering wordt.

Klik op het medium naar keuze om de volledige galerij van voorbeelden van mijn portretten te zien en neem contact met mij op om te bespreken hoe ik een uniek kunstwerk voor u kan creëren. Bij Tess draait alles om het vastleggen van de essentie van wat voor u het belangrijkst is.

Portret laten schilderen
Portret laten tekenen
bottom of page